Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

V týdnu se budou průměrné denní teploty držet pod nulou. Sněžit bude i v nižších polohách

Tento týden se v Královéhradeckém kraji ochladí a průměrné denní teploty klesnou pod bod mrazu. K tomu se budou přidávat i vydatnější přeháňky v podobě sněhových i smíšených srážek. Přes noc už začne pravidelně mrznout.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji zataženo až oblačno. Místy se přidají dešťové nebo smíšené přeháňky. A to už v polohách od 400 metrů nad mořem. „Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi plus jeden až čtyři stupně Celsia,“ uvádí na webu meteorologů Tomáš Popelka.  

Úterý už bude především zatažené s občasným deštěm, který bude silnější především na horách. V druhé polovině dne bude déšť slábnout. Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi mínus tři až plus jeden stupeň Celsia.  

A pod bodem mrazu bude přes den i ve středu, kdy se průměrné denní teploty budou držet mezi mínus pěti až mínus jedním stupněm. K tomu bude oblačná až polojasná obloha s ojedinělými přeháňkami, které se vyskytnou především na horách.  

Druhá polovina týdne bude prakticky jako přes kopírák. Nad nulu se průměrné denní teploty dostanou jenom v pátek a na některých místech v sobotu. Až do konce týdne je třeba počítat s přeháňkami. A to jak sněhovými, tak smíšenými.  

Ohodnoť článek

Foto Gekonek | Pixabay

Štítky počasí, týden, Královéhradecký, kraj, předpověď, meteorologové, podzim

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V týdnu se budou průměrné denní teploty držet pod nulou. Sněžit bude i v nižších polohách  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.