Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

O víkendu bude v hradeckém kraji mrznout. Řidiči mohou mít problém i v nižších polohách

O víkendu bude v Královéhradeckém kraji mrznout a na některých místech sněžit. Na letních pneumatikách mohou mít řidiči problém i v nižších polohách. Aktuální předpověď slibuje příchod pravé zimy.

Dneska bude v Královéhradeckém kraji převážně proměnlivá obloha. Během dne se mohou přidat přeháňky. V nižších polohách půjde o déšť, na horách déšť se sněhem. „Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od dvou do pěti stupňů Celsia v plusu,“ uvedl na webu meteorologů Tomáš Popelka

Proměnlivou oblohu slibuje předpověď počasí i v sobotu. Na většině území se objeví přeháňky, zejména na horách půjde o sníh. Nejvyšší denní teploty se budou držet od mínus jednoho k plus třem stupňům Celsia. „V noci na sobotu se může vytvářet náledí. Na horách místy tvorba sněhových jazyků,“ uvádí Popelka.  

Proměnlivá obloha bude i v neděli. Místy se přidá občasné sněžení nebo sněhové přeháňky. Opět půjde především o vyšší polohy. Nejvyšší denní teploty o něco klesnou. Rtuť teploměru se bude v maximech pohybovat od mínus tří do plus jednoho stupně.  

Teploty kolem nuly nás v Královéhradeckém kraji budou čekat i v následujícím týdnu. Noční mohou klesnout k průměrným pěti. Ničím výjimečným už nebudou sněhové přeháňky.  

Ohodnoť článek

Foto Larisa-K | Pixabay

Štítky počasí, týden, Královéhradecký, kraj, předpověď, meteorologové, teplota, zima

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu bude v hradeckém kraji mrznout. Řidiči mohou mít problém i v nižších polohách  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.