Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Trojice mužů kradla auta i motorky. Nejmladšímu z nich hrozí pět let ve vězení

Policie dopadla trojici mužů (27, 32 a 38 let), která na Hradecku a Chlumecku kradla vše, co jim přišlo pod ruku. Mimo jiné i osobní auta nebo motorky. Celkem způsobili škodu za více než půl milionu korun. Teď jim hrozí od dvou do pěti let.

Policie na webu uvedla, že je kriminalisté viní z 12 krádeží, které spáchali především v Chlumci nad Cidlinou. A to jak společně, tak každý zvlášť. „Mezi svými úlovky mají například dvě osobní auta, čtyři motocykly, moped, nářadí, deset kbelíků omítky i nafukovací vířivku,“ uvedla mluvčí Iva Kormošová.  

Nejmladšího z trojice mužů navíc policisté chytli přímo při řízení ukradeného auta, na kterém vyměnil ukradené registrační značky z jiného vozu. Nepomohlo mu ani to, že nemá řidičský průkaz a má vyslovený zákaz řízení.  

„Způsobená škoda odcizením a poškozením věcí byla vyčíslena na téměř půl milionu korun. Některé věci se podařilo policistům zajistit a již některé vrátit původním majitelům,“ dodává mluvčí. Nejmladší z mužů skončil ve vazbě a hrozí mu pět let. Ostatním pak dva roky ve vězení.  

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky věznice, Královéhradecký kraj, Chlumec nad Cidlinou, policie, automobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trojice mužů kradla auta i motorky. Nejmladšímu z nich hrozí pět let ve vězení  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.