Počasí dnes23 °C, zítra23 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Následující týden bude v hradeckém kraji pršet. Teploty klesnou k 12 stupňům

Po celý týden se v Královéhradeckém kraji budou hodit deštníky. Ačkoliv dnes se teploty dostanou skoro ke 20 stupňům, v dalších dnech budeme měřit průměrných 12. K tomu všemu se přidají přeháňky.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně oblačno až polojasno. Zatáhne se až k večeru, kdy dorazí i dešťové přeháňky. „Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od 15 do 19 stupňů Celsia,“ uvádí na webu meteorologů Dušan Čičman.  

V úterý už bude obloha převážně zatažená s deštěm nebo přeháňkami. Souběžně s tím do východních Čech dorazí i mírné ochlazení. Denní maxima se nedostanou nad 14 stupňů Celsia. Podobné teploty nás čekají i ve středu. Oblačnosti však bude méně a dešťové přeháňky dorazí jen ojediněle.  

Ve čtvrtek a pátek očekáváme na východě Čech opět oblačno nebo zataženo s průměrnými teplotami, které se budou pohybovat kolem 12 až 14 stupňů Celsia. To všechno stále s přeháňkami. Další ochlazení dorazí na víkend, kdy rtuť teploměru může klesnout i k plus deseti stupňům Celsia.  

Ohodnoť článek

Foto Pexels | Pixabay

Štítky počasí, týden, Královéhradecký, kraj, předpověď, meteorologové, teplota, podzim

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Následující týden bude v hradeckém kraji pršet. Teploty klesnou k 12 stupňům  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.