Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

O víkendu se oteplí a rtuť teploměru stoupne ke 20 stupňům. Zároveň bude pršet

O víkendu nás na východě Čech čeká oteplení. Rtuť teploměru se dostane k týdennímu maximu a 21 stupňům Celsia. Na druhou stranu je třeba počítat s deštěm a přeháňkami, které se budou v Královéhradeckém kraji držet i během příštího týdne.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji oblačno nebo zataženo, odpoledne ojediněle polojasno. Občas se přidá slabý déšť nebo mrholení. „Nejvyšší denní teploty se dnes budou pohybovat od 16 do 19 stupňů Celsia,“ uvádí na webu meteorologů Tomáš Popelka. Dodává, že na jihu kraje můžeme ojediněle naměřit i 21 stupňů.  

Sobota nabídne převážně oblačnou oblohu s přeháňkami. Nejvyšší denní teploty se přitom dostanou mezi 17 až 21 stupňů Celsia, což budou týdenní maxima.  

V neděli nás opět čeká mírné ochlazení. Rtuť teploměru mírně klesne mezi 14 až 18 stupňů. K tomu meteorologové slibují převážně oblačnou nebo zataženou oblohu s deštěm a přeháňkami. Ty budou slábnout až v druhé polovině dne a k večeru.  

Týdenní předpověď na další dny žádné velké výkyvy nenabízí. Průměrné teploty se do pátku budou držet kolem 16 stupňů, v noci kolem šesti v plusu. K tomu bude oblačno nebo zataženo s deštěm nebo přeháňkami.  

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto emminum | Pixabay

Štítky počasí, víkend, Královéhradecký, kraj, ČHMU, meteorolog, předpověď, sobota, neděle, jaro, teplo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu se oteplí a rtuť teploměru stoupne ke 20 stupňům. Zároveň bude pršet  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.