Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

VIDEO: Muž vykrádal sídla společností v Jaroměři. Přišla si pro něj zásahová jednotka

Policie zadržela devětačtyřicetiletého muže, který opakovaně vykrádal sídla společností a firem v Jaroměři. Zaměřoval se především na pokladny s hotovostí. V současné době to vypadá, že kradl minimálně dvanáctkrát. Došla si pro něj zásahová jednotka.

„Předmětem zájmu muže měly být převážně pokladny a kasy s finanční hotovostí, ovšem nepohrdnul ani trezory, elektronikou, jízdními koly, a dokonce ani plechovkami piva,“ uvádí na webu policie mluvčí Eliška Pospíšilová. Doposud byla škoda odhadnuta na půl milionu korun. Podle Pospíšilové však nemusí jít o finální částku.  

Jde o recidivistu, který má v rejstříku trestů celkem 17 záznamů a za podobné chování už ve vězení byl. Z něho odešel teprve před koncem července minulého roku. To byl podmínečně propuštěn.  

Policisté ho nyní obvinili z přečinu krádež a porušování domovní svobody. „Muž je stíhán vazebně,“ uvedla mluvčí. V případě pravomocného odsouzení mu hrozí až pět let ve vězení.  

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Jaroměř, zásahovka, zásahová, jednotka, policie, krimi, zatčení, škoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Ve fialovém bendostánu kde po rozvratu v roce 89 kdy soudruzi soukmenovci převlékli kabáty a uniformy, rozdělili Československo, zhasli a rozkradli viz seriál Devadesátky včetně dokumentu, Karel Kryl Demokracie, Za prachy, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Mám jednu ruku dlouhou, Amnestie, knihy Polojasno, Ukradená revoluce, Cibulkovy Seznamy agentů StB, nemusí zločinci pracovat a prokazovat původ majetku. Ve světě viz Mudr Jan Hnízdil Světu vládnout psychopati. Generál Hynek Blaško Trampoty EU, článek První výročí vzniku války na Ukrajině, gen Petr Pelz na Inovace Republiky o návratu do minulého století, projev Alice Wedel Afd na yt Roman Kirsch čtitulky, hodnocení Anděly Sara Wagenknecht, Minúta pravdy Milana Uhríka, FTV Prima zoom Zlato národu ukradeno (zaTošovského). Na svobodny-svet.cz Má práce v Kauflandu bylo okrádat dodavatele (samozřejmě naše místní). Recidivistům vždy nasadit monitorovací náramky které jsou vyvinuty pro vyšetřované na svobodě, podmínky, zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nebo doma, jinak se z toho bahna nevyhrabeme. Více píšu ve vláknech diskusí.

Čtvrtek, 19. října 2023, 02:11Odpovědět

VIDEO: Muž vykrádal sídla společností v Jaroměři. Přišla si pro něj zásahová jednotka  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.