Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Radnici ve Dvoře Králové se podařilo najít zubařku. Sloužit bude až 700 pacientům

Ve Dvoře Králové nad Labem začne fungovat nová stomatologická ordinace. Místní po nové zubařce volali dlouho. Nová ordinace v Revoluční ulici bude sloužit zhruba 500 a 700 pacientům. Na vybavení její ordinace přispělo město.

Novou zubařkou ve městě se stala Nataliia Semenikhina, která začne ordinovat od pondělí 26. října. „V případě, že se někteří pokusili zaregistrovat před tímto termínem, jejich registrace z technických důvodů neplatí, protože byl systém pouze ve zkušebním provozu a údaje se neukládaly,“ vysvětluje nová stomatoložka v tiskové zprávě města.  

Město i nová zubařka očekávají, že bude o novou ordinaci veliký zájem. Svůj termín proto bude možné rezervovat pouze on-line a to na nových webových stránkách ordinace. Všechny takto registrované pacienty ordinace zpět kontaktuje. „Apeluji na občany, aby kvůli registraci nechodili do ordinace osobně ani do ordinace nevolali, aby neblokovali její provoz,“ uvádí zubařka.  

Ze začátku se najde místo pro 500 až 700 zájemců. Následně budou registrace pozastaveny a znovu se otevřou až ve chvíli, kdy budou zpracované ty stávající.  

Zubař v regionu dlouhodobě chyběl  

Najít volného zubaře v okolí Dvora Králové bylo prakticky nemožné. Řada lidí svého stomatologa jednoduše nemá, nebo dojíždí do jiných měst.  

„Jednou z možností, jak může město ovlivnit poskytování odborné lékařské péče ve Dvoře Králové nad Labem je právě finanční podpora, jako tomu bylo v tomto případě, kdy město přispělo na vybavení ordinace. Jsem rád, že se blíží zahájení provozu tak, jak jsme se na tom s paní doktorkou domluvili," uvádí v tiskové zprávě starosta města Jan Jarolím (ANO). 

Kromě základní stomatologické péče bude v ordinaci poskytována také služba dentální hygieny. „V tomto případě není nutná registrace, stačí, když zájemci zavolají do ordinace a objednají se,“ dodává Semenikhina. 

Nová stomatologická ordinace ve Dvoře Králové bude otevřena každý všední den od pondělí do pátku. Pohotovost pro akutní případy bude paní doktorka vykonávat od pondělí do pátku vždy mezi 7:30 a 8:00. 

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MUDK

Štítky zubní lékař, Dvůr Králové nad Labem, pacient, zubař, stomatologie, ordinace, pacient, registrace, objednání, on-line

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Radnici ve Dvoře Králové se podařilo najít zubařku. Sloužit bude až 700 pacientům  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.