Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

U Koruny v Hradci Králové se zaseklo auto s rodící ženou. Dopravní špičkou je protáhl policejní vůz

Dlouhé kolony táhnoucí se od křižovatky s Gočárovým okruhem až k Veterinární škole. Taková je každodenní realita kolem okružní křižovatky Koruna v Hradci Králové. Osudovou se teď málem stala muži, který tudy vezl svou rodící manželku do porodnice. Na pomoc musela nakonec přijet i policejní hlídka.

„Dobrý den, mám na vás prosbičku. Vezu moji manželku, která mě začíná rodit a v autě mám i svého malého syna,“ takhle zněla prosba budoucího dvojnásobného tatíka na lince 158. Manželku vezl ve špičce kolem obchodního centra AuPark. Kvůli kolonám měl však obavu, že ji nestihne do nemocnice dovést včas.  

„Operační důstojník muže přepojil na záchranku a na místo vyslal nejbližší hlídku. Ta ho u OC Aupark našla a pod majáky mu prorazila cestu do hradecké fakultní nemocnice. Tam už byl personál na příjezd rodičky připraven,“ uvedla na webu policie mluvčí Iva Kormošová

Vše se nakonec stihlo a žena porodila jen několik málo minut po příjezdu do nemocnice. Chlapeček se jmenuje Ondřej a s maminkou jsou v pořádku.  

„Rodičům gratulujeme a přejeme jim, aby jim obě děti dělaly jen samou radost a celá rodina byla zdravá a šťastná,“ dodává mluvčí.  

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Petr Roubíček

Štítky porod, asistence, policie, doprovod, kolona, zdraví, komplikace, doprava, Koruna, AuPark

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Koruny v Hradci Králové se zaseklo auto s rodící ženou. Dopravní špičkou je protáhl policejní vůz  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.