Počasí dnes21 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

V Rudníku na Trutnovsku skončí přesně za týden částečná uzavírka čtrnáctky

Řidiči na Trutnovsku dostanou brzy předčasný vánoční dárek. Zbaví se komplikace u Rudníku. Od prvního září budou moci projíždět silnicí I/14. Rudník ale bohužel i přesto nebude plynule průjezdný.

V závěru prázdnin silničáři dokončí opravu propustku před Rudníkem na silnici I/14. Práce probíhaly během letních prázdnin za kyvadlového provozu a od 1.září bude obnoven obousměrný provoz bez omezení. Na stejné komunikaci pokračují práce na opěrných zdech, provoz je tu veden kyvadlově a předpoklad dokončení je na konci října.

Na Trutnovsku zároveň v těchto dnech silničáři provádí obnovu vodorovného dopravního značení. Pracovní místa jsou označena. Tady by řidiči měli projíždět s velkou opatrností. 

V plném proudu jsou také práce na opravě mostu v Trutnově Volanově.  Silničáři pracují v Jičínské ulici, u křižovatky s ulicemi Letní a U Sokolovny. Dle informací Ředitelství silnic a dálnic ČR je to nevyhnutelná akce. Současný most bude kompletně zbourán, protože je ve špatném technickém stavu, a nahradí ho zcela nová mostní konstrukce. Práce budou probíhat v poměrně úzkém prostoru, který neumožňuje výstavbu provizorního přemostění, a tak půjde o kompletní uzavírku. Hotovo by mělo být na konci října, do té doby se řidiči musí obrnit trpělivostí.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Rudník, rekonstrukce, silnice, omezení, září, doprava, ČR, ŘSD

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Rudníku na Trutnovsku skončí přesně za týden částečná uzavírka čtrnáctky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.