Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Trutnovskou Zámečnickou ulici opravili stavaři s předstihem, vrátil se sem veškerý provoz

Lidem na Šestidomí v Trutnově se ulevilo dřív, než čekali. S předstihem se totiž podařilo dát dokupy Zámečnickou ulici. Stavební firma tady opravila silnici i chodníky a ulice mohla být otevřena o měsíc a půl dříve, než bylo v plánu.

Na jaře začaly v Zámečnické ulici v Trutnově opravy vozovky a chodníků. Práce se povedlo dokončit v předstihu a oproti avizovanému konci září je oprava hotová už nyní a provoz tak byl v ulici již obnoven. Rekonstrukce vyšla na zhruba čtyři miliony korun a provedla ji společnost Repare Trutnov, s. r. o.

Nejedná se o poslední úpravu, kterou radnice na Šestidomí chystá. „Rádi bychom v brzké době připravili také studii na regeneraci celého prostoru náměstí Horníků. Intenzivně se zabýváme technickým stavem a možnostmi, jak vyřešit podchod vedle samoobsluhy,“ říká v tiskové zprávě Tomáš Hendrych, místostarosta města Trutnova.  

Na Šestidomí radnice letos také opravila dvoje schodiště, jedno ve Slévárenské ulici a druhé mezi Přádelnickou a Železničářskou ulicí. Dohromady jejich oprava vyšla na 702 tisíc korun. Další schodiště je v plánu na příští rok.     

Ohodnoť článek

Foto Město Trutnov

Štítky ulice, oprava, Trutnov, Zámečnická, rekonstrukce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trutnovskou Zámečnickou ulici opravili stavaři s předstihem, vrátil se sem veškerý provoz  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.