Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Nervy s parkováním před fotbalem vyřeší MHD, dneska jedou fanoušci zdarma

Sehnat volné místo k zaparkování před fotbalem, je v Hradci Králové velký oříšek. Parkuje se u arény a u Flošny, ale tam bude dneska poměrně nával. Nabízí se tak snadnější varianta, a to jízda MHD, dneska se k aréně dostanou fanoušci zdarma.

Úvodní výkop dalšího ligového utkání je v Aréně Malšovice v patnáct hodin. V průběhu týdne bylo prodáno sedm tisíc vstupenek, a tak se dá čekat, že se ke stadionu povalí davy fanoušků. Variant, jak se na fotbal dostat, je několik. 

Kdo pojede na kole, může ho zamknout do stojanů přímo u stadionu.  Kdo přijede autem, bude mít k dispozici parkoviště u východní a severní strany stadionu. Parkoviště před Flošnou bude pravděpodobně zaplněné vzhledem k letnímu počasí. A tak se nabízí jednodušší cesta, a to jízda MHD. 

Držitelé vstupenek, jak permanentních, tak vstupenek jen na tento zápas, mohou v tento den cestovat na všech linkách hradecké MHD šedesát minut před zahájením a šedesát minut po skončení utkání bezplatně. Při případné přepravní kontrole se stačí prokázat místo jízdenky MHD platnou vstupenkou.

Pro dopravu na fotbalové zápasy doporučuje Dopravní podnik využívat zastávky Koupaliště Flošna, Stará nemocnice, Komenského, Magistrát města, Hotel Garni, Zimní stadion, Tesla. Tyto zastávky jsou v docházkové vzdálenosti k Malšovické Aréně do deseti minut.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hanka Poskočilová

Štítky fotbal, fanoušek, Zlín, Hradec Králové, Malšovice, MHD

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nervy s parkováním před fotbalem vyřeší MHD, dneska jedou fanoušci zdarma  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.