Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Dynamo umí kombinovat, nepříjemný soupeř, zní z tábora Votroků

Loni Votroci vybojovali ve Fortuna lize osmé místo, v předminulé sezóně šesté. Ta letošní bude speciální tím, že se hradečtí vrací domů, do své nové arény a budou mít doslova domácí prostředí. Na večer je vyprodáno a čeká se skvělá atmosféra.

Premiéru v novém fotbalovém svatostánku v hradeckých Malšovicích obstará souboj třináctého se šestnáctým celkem prvoligové tabulky, tedy Hradce Králové a Českých Budějovic. Votroci mají na svém kontě remízu s Plzní a prohru se Slávií. V šest večer zazní úvodní hvizt třetího kola první ligy.

Končí dvouletý azyl v Mladé Boleslavi, teď jsou hradečtí opravdu doma a napětí roste. Přeci jen se nestává každý den, že se fotbalisté dočkají nové arény za 650 milionů bez daně. „Vzhledem k tomu, že stadion bude vyprodaný, tak věřím, že kulisa bude fantastická a lidi nás poženou za vítězstvím. Na Budějovice ale musíme dát pozor, měly stejně těžký los jako my. Dynamo je nepříjemný soupeř, jde o mužstvo, které umí kombinovat, nečeká nás nic lehkého,“ uvedl na klubovém webu záložník domácího týmu Petr Kodeš.

Na zítřejší premiéru v nové hradecké aréně je vyprodáno, fanoušci by měli přijet s předstihem

Na zítřejší premiérovou bitvu v nové fotbalové aréně v Hradci Králové je vyprodáno, ke stadionu se budou stahovat tisíce nejen fotbalových fanoušků.

Votroci sehráli s Budějovicemi dvě ligová utkání, navíc se s Dynamem střetli také v osmifinále MOL Cupu. V obou soutěžních zápasech se Hradci podařilo Dynamo porazit. Na podzim triumfoval výsledkem 3:0, jaro přineslo vyrovnanější bitvu, ve které Východočeši zvítězili těsně 2:1. V pohárovém duelu však na soupeře nestačili a podlehli mu 0:2. Teď se píše nová kapitola pod taktovkou Josefa Webera. Dnešní duel začíná v osmnáct hodin. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Tomáš Vymetálek

Štítky 1.liga, fotbal, Fortuna liga, stadion, Hradec Králové, aréna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo umí kombinovat, nepříjemný soupeř, zní z tábora Votroků  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.