Počasí dnes25 °C, zítra22 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Policisté hledají svědky a řidiče auta, který ujel od nehody u Třebovětic

Policie shání nejen svědky dopravní nehody, ke které došlo v neděli 18 června u Třebovětic na Jičínsku, ale také řidiče automobilu, který měl vjet do protisměru do dráhy motocyklistovi. Ten se svým spolujezdcem přejel k okraji silnice a poté do příkopu, kde havaroval. Řidič automobilu ale pokračoval dál na Jeřice.

Nehoda se stala po páté hodině odpolední na silnici před obcí Třebovětice ze směru od Jeřic. Osmnáctiletému motorkáři měl vjet při průjezdu zatáčkou do protisměru automobil. Ve snaze vyhnout se autu a zabránit tak střetu, vjel motorkář k pravému okraji silnice a následně i do příkopu. Tady i se svým spolujezdcem havaroval.

Nezjištěný řidič automobilu s dosud nezjištěným autem z místa ujel bez jakékoliv pomoci a pokračoval dál směrem na Jeřice.

„Žádáme samotného řidiče automobilu, případně svědky, kteří v uvedený čas projížděli touto trasou a mají k dispozici záznamy z palubní kamery nebo mají jakékoliv informace, které by nám pomohly s objasněním nehodového děje, aby kontaktovali policisty dopravního inspektorátu Jičín (tel. 974 533 250) nebo přímo linku 158,“ uvedla policejní mluvčí Eliška Pospíšilová.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky silnice, Třebovětice, okres Jičín, Jeřice, nehoda, motocykl, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté hledají svědky a řidiče auta, který ujel od nehody u Třebovětic  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.