Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

VIDEO: Nejdříve se procházel nahý centrem Jičína, poté usedl opilý za volant

Policisté z Jičína řeší šestačtyřicetiletého muže, který se v červnu obnažil v centru Jičína a za hlasitého pokřiku se dotýkal intimních partií. V tomto měsíci byl přistižen s jedním a půl promile alkoholu dechu za volantem vozu. Kriminalista muži sdělil podezření z přečinu výtržnictví a ohrožení pod vlivem návykové látky. Za mřížemi může strávit až tři roky.

Vysvléci se z oblečení a procházet se na „Adama“ centrem Jičína, se zachtělo o jednom červnovém pátečním večeru šestačtyřicetiletému muži, který před svým činem zřejmě popíjel alkohol. U své vrávoravé chůze hlasitě pokřikoval a měl se dotýkat intimních partií.

„Následným šetřením policisté zjistili, že se tohoto jednání dopustil i přesto, že byl v minulosti za stejný trestný čin odsouzen, tedy se opětovně na místě veřejnosti přístupném dopustil hrubé neslušnosti,“ sdělila mluvčí Královéhradecké policie Eliška Pospíšilová.

V červenci zkontrolovala toho samého muže hlídka jičínských policistů v rámci běžného výkonu, při řízení vozidla. Potřebné dokumenty k řízení a provozu vozidla předložil. Dechové zkoušce se nejprve podrobit nechtěl, následně ji ale podstoupil. Byly mu provedeny celkem dvě. Obě prokázaly pozitivní výsledek na alkohol, a to přes jeden a půl promile.

„Pod tíhou tohoto měření se muž doznal, že před jízdou popil vodku a pivo. Za spáchané trestné činy mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení,“ doplnila mluvčí.

Podílejte se na obsahu Drbny

Chcete se více zapojit do tvorby článků? V dotazníku můžete redakci vzkázat, jaká témata vám na Drbně chybí. Díky zpětné vazbě se můžete podílet na tom, jakým tématům se budou redaktoři věnovat. Registrovaní uživatelé po vyhodnocení zpětné vazby získají informace o tom, co jsme díky čtenářům zjistili.

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Ohodnoť článek

Foto repo- Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Nejdříve se procházel nahý centrem Jičína, poté usedl opilý za volant  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.