Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Nehoda pěti aut na Rychnovsku zablokovala silnici I/11. Zasahoval i vrtulník

Hromadná dopravní nehoda pěti vozidel na více než dvě hodiny zablokovala hlavní silnici I/11 mezi Kostelcem nad Orlicí a Častolovicemi na Rychnovsku. Zranění utrpělo pět lidí, u jednoho je zranění středně těžké, vyplynulo z informací hasičů, zdravotnických záchranářů a policie. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému včetně vrtulníku.

Nehoda byla nahlášena krátce před 14:00, před 17:00 byla silnice v místě nehody kyvadlově zprůjezdněna. Podle mluvčího krajských zdravotnických záchranářů Ivo Nováka čtyři lidé utrpěli lehčí zranění a jeden člověk středně těžké, toho přepravil vrtulník do nemocnice.

"Při dopravní nehodě havarovaly tři osobní automobily, jeden z nich s přívěsem s lodí, dále dodávka a obytný vůz. Pět zraněných osob je v péči Zdravotnické záchranné služby Královéhradeckého kraje. Na místě zasahoval také vrtulník," řekl mluvčí krajských hasičů Ondřej Čuhanič.

Policie příčiny nehody vyšetřuje.

Podílejte se na obsahu Drbny

Chcete se více zapojit do tvorby článků? V dotazníku můžete redakci vzkázat, jaká témata vám na Drbně chybí. Díky zpětné vazbě se můžete podílet na tom, jakým tématům se budou redaktoři věnovat. Registrovaní uživatelé po vyhodnocení zpětné vazby získají informace o tom, co jsme díky čtenářům zjistili.

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS Královéhradeckého kraje

Štítky ČR, nehoda, zranění, Rychnovsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda pěti aut na Rychnovsku zablokovala silnici I/11. Zasahoval i vrtulník  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.