Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Na Trutnovsku budou lidé bez teplé vody. Společnost ČEZ plánuje odstávku kvůli údržbě

Společnost ČEZ dnes začala s pravidelnou odstávkou kvůli údržbě. Pro obyvatele kolem Trutnova a Dvora Králové nad Labem to znamená omezení v podobě dočasné ztráty teplé vody. Půjde pouze o domácnosti, které jsou napojené na soustavy společnosti ČEZ Teplárenská.

Na Trutnovsku začala odstávka teplé vody dnes a potrvá do 14. července. Ve Dvoře Králové nad Labem a okolí budou lidé bez teplé vody od 21. do 23. července. „Zaměstnanci ČEZ Teplárenské udělají maximum, aby se jim podařilo odstávku ukončit co nejdříve a dopad na zákazníky byl tak co nejmenší,“ uvedla ve své zprávě mluvčí společnosti ČEZ Šárka Lapáčková Beránková

Během odstávky energetici provedou klasickou kontrolu a údržbu technologie a také rozvodů tepelné energie. V těchto dnech tak musí stihnout veškeré opravy, revize, práce i diagnostiku. V tomto regionu nejde o mimořádný stav. Podobná odstávka se koná vždy minimálně jednou ročně. Nejčastěji po skončení topné sezony.  

Podílejte se na obsahu Drbny

Chcete se více zapojit do tvorby článků? V dotazníku můžete redakci vzkázat, jaká témata vám na Drbně chybí. Díky zpětné vazbě se můžete podílet na tom, jakým tématům se budou redaktoři věnovat. Registrovaní uživatelé po vyhodnocení zpětné vazby získají informace o tom, co jsme díky čtenářům zjistili.

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Ohodnoť článek

Foto kaboompics | Pixabay

Štítky ČEZ, teplá voda, okres Trutnov, údržba, Dvůr Králové nad Labem, ČEZ Teplárenská, Trutnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Trutnovsku budou lidé bez teplé vody. Společnost ČEZ plánuje odstávku kvůli údržbě  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.