Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Hradecký bazén upravuje otevírací dobu, ke konci měsíce se zavře úplně

O prázdninách se mění otevírací doba krytého padesátimetrového bazénu na Eliščině nábřeží v Hradci Králové oproti provozu ve školním roce. Bazén bude otevřen v pondělí a pátek od šesti, v ostatní pracovní dny od osmi hodin.

O víkendech a svátcích bude bazén otevřen od deseti hodin a zavírat se bude v osm večer. "Slunná loučka sousedící s krytým bazénem otevírá ve všední dny v devět, o víkendech a svátcích od deseti hodin, zavírá se večer o půl osmé. Relaxovat na slunné loučce mohou návštěvníci krytého bazénu zdarma," uvedla v tiskové zprávě mluvčí města Kateřina Rohlíčková.

Správa nemovitostí, která bazény v Hradci Králové provozuje, naplánovala každoroční technologickou odstávku na krytém padesátimetrovém bazénu v době od 24.7. do 11.8., v této době bude krytý bazén pro veřejnost uzavřen. Při odstávce budou provedeny práce, které nelze provádět za provozu, navíc se vymění podhledy ve sprchách a bude pořízeno nové osvětlení v bazénové hale. Slunná loučka bude otevřena i v době odstávky bazénu, avšak bez možnosti vstupu do krytých částí.

V sousedních Městských lázních zůstává otevírací doba neměnná, budou v provozu všechny atrakce i služby. Aquacentrum bude otevřeno celé prázdniny, každý den od 10 hodin, ve všední dny do 21 hodin, o víkendech a svátcích do 20 hodin. Pouze klidová zóna SAUNA & SPA bude během letních prázdnin otevřena vždy od 11 hodin. V období letních prázdnin bude SAUNA pro všechny návštěvníky aquacentra zdarma. Akce „Každý pátek od 14hod děti za polovinu“, která je určena pro rodiče s dětmi do 15 let, pokračuje i přes letní prázdniny.

SNHK provozuje také areál koupaliště Flošna, kde bude jako každý rok o prázdninách otevřeno ve všední dny od 6 hodin ráno, a to až do večerních hodin. O víkendech se otevírá od 9 hodin. V ceně vstupného jsou všechny atrakce bez omezení. Děti do výšky 120 cm mají vstup zdarma. Koupaliště pořádá při horkých dnech noční koupáni, termíny budou aktuálně zveřejněny na webových stránkách Správy nemovitostí Hradec Králové nebo na Facebooku koupaliště Flošna.

Ohodnoť článek

Foto SNHK

Štítky bazén, Hradec Králové, SNHK, otevírací doba, Slunná loučka, ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradecký bazén upravuje otevírací dobu, ke konci měsíce se zavře úplně  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.