Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Pod lízátka míří brankář Táborska. Zadražil podepsal smlouvu na tři roky

Dvaadvacetiletý brankář Adam Zadražil opouští Táborsko. Po hostování ve Viktorii Plzeň si vyzkouší jiné angažmá v nejvyšší soutěži. Jihočech podepsal tříletou smlouvu s Hradcem Králové.

Oba kluby o tom informovaly na svých stránkách. „Adam má ambice chytat první ligu. Má velkou perspektivu. Vnímáme, že jeho kariéra míří do vyšších pater. Přejeme mu, aby se v nejvyšší soutěži prosadil,“ uvedl výkonný ředitel Táborska Martin Vozábal.

Zadražil je v Táborsku od svých 16 let, kdy přišel z Chýnova. Za A-tým později odchytal 50 soutěžních utkání ve třetí a druhé lize. Letos hostoval v Plzni, kde si připsal starty pouze za rezervu. 

„Mám už za sebou první dny v novém angažmá. Klub a prostředí na mě zatím působí super. Těším se na další práci v Hradci Králové. Určitě se chci poprat o místo v bráně a konečně začít chytat první ligu,“ řekl 193 centimetrů vysoký brankář. Ten se těší také na nový stadion Východočechů. 

 „Po odchodu Michala Reichla k nám na důležitý brankářský post přichází Adam Zadražil, kterého jsme sledovali již ve druhé lize. Adam je talentovaný gólman s velkou perspektivou do budoucna. Je výborný na čáře a se svými výškovými parametry nám rovněž pomůže s centrovanými balony,“ uvedl v tiskové zprávě sportovní ředitel FC Hradec Králové Jiří Sabou.

Ohodnoť článek

Foto FC Silon Táborsko

Štítky tábor, táborsko, fotbal, přestupy, hradec králové, adam zadražil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pod lízátka míří brankář Táborska. Zadražil podepsal smlouvu na tři roky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.