Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Hradec Králové napumpuje přes 4,5 milionu korun do sportovních klubů ve městě

V rámci dotace rozdělí Hradec Králové celkem 4,66 milionu korun 17 sportovním klubům a spolkům ve městě. Za peníze si jednotlivé organizace budou moct opravit například zázemí nebo sportoviště. Největší dotaci dostane TJ Sokol Hradec Králové. Celkem 1,1 milionu korun na rekonstrukci šaten.

Na další etapu oprav sportovní haly získala TJ Slavia celkem 860 korun. Mezi dalšími spolky a kluby s dotacemi patří například TJ Sokol Třebeš a Malšova Lhota, TJ Dynamo Plácky, VK Slavia, Sportovně střelecký klub Třebeš nebo tenisové centrum DTJ či tenisový klub Eden. 

„Vedle finančních příspěvků na provoz klubů jsme i letos v dotačním programu rozdělili finance také na rozvoj a údržbu sportovišť, která nejsou v majetku města,“ uvádí v tiskové zprávě náměstek Miroslav Hloušek (ODS). Ačkoliv bude rozděleno celkem 17 žádostí, na radnici jich dorazilo 18. Jednu z nich odborná komise posoudila jako nedostatečnou. 

Ohodnoť článek

Foto Nici Keil | Pixabay

Štítky Hradec Králové, dotace, Sokol Nilfisk Hradec Králové, sportovní klub, Česká obec sokolská, Malšova Lhota, dotace, finance

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradec Králové napumpuje přes 4,5 milionu korun do sportovních klubů ve městě  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.