Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Je to o prvním gólu, říká hradecký Radovan Pavlík. Lístky na pátou bitvu jsou v prodeji

Lvi vrátili finálovou sérii hokejové extraligy pod Bílou věž. Hradecký stadion bude ve středu praskat ve švech. Hradečtí hokejisté budou odvracet další mečbol Třince a konec sezóny.

Hradečtí se včera ve WERK Aréně ujali vedení díky bombě Bohumila Janka, jenže Třinci se podařilo srovnat a zápas šel do prodloužení, kde poslední slovo měli hradečtí.  Po 34 vteřinách pohotovou dorážkou rozhodl Radovan Pavlík a série bude mít pokračování v Hradci.

Hradec šel poprvé v sérii do vedení. "Je to opravdu o prvním gólu, říkali jsme si, že tentokrát prostě musíme vést my. Oni mají dobře zabezpečenou obranu a je těžké se přes ně prosazovat, vyrovnat nebo jít do vedení. Jsme opravdu rádi, že tentokrát se povedlo jít do vedení nám," uvedl na klubovém webu Radovan Pavlík.

Ve středu čeká Lvi pátá bitva a budou mít výhodu domácího stadionu. "Chceme se dobře hýbat a udělat jim zmatek před bránou. Oni brání v předbrankovém prostoru opravdu dobře a my jsme rádi, že nám to tam padlo. Jsme rádi, že jsme to rozhodli, kdybychom nerozhodli, tak tady po zápase pláčeme a série by skončila. Doma bude plno a bude to hukot." dodal Pavlík.

Vstupenky na 5. finále jdou do prodeje v pondělí dnes 24. dubna, přednost dostanou opět permanentkáři Mountfieldu HK. Také prodej vstupenek na 5. finále bude rozdělen na dvě fáze. V první fázi budou moci pořídit vstupenky majitelé permanentek Mountfieldu HK (maximálně 4 kusy na jednu permanentku; pro vstup do prodejního systému bude nutné zadat šestimístný kód permanentky). Ve druhé fázi budou moci zakoupit vstupenky ostatní návštěvníci.

Prodej vstupenek v první fázi (pro majitele permanentek) začal ráno v devět on-line a skončí ve tři odpoledne. Od tohoto času budou moci zakoupit vstupenky ostatní návštěvníci. K nákupu je možné využít rovněž Infocentrum Hradec Králové, pokladny ČPP Arény budou případně otevřeny v den utkání.

Ohodnoť článek

Foto Facebook HCHK

Štítky HCHK, Třinec, Pavlik, Jank, hokej, finále, extraliga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Je to o prvním gólu, říká hradecký Radovan Pavlík. Lístky na pátou bitvu jsou v prodeji  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.