Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Lidé to budou mít na tržnici v Kudowě zase o něco blíž, bude tady nová zastávka

Češi rádi jezdí nakupovat do Polska, na tom se řadu let nic nemění. Na tržnici v Kudowě to budou mít lidé zase o něco blíž, rýsuje se tady nová autobusová zastávka.

Linka městské hromadné dopravy, která spojuje příhraniční partnerská města Náchod a Kudowa-Zdrój se těší oblibě řadu let a cestující ji rádi v rámci příhraničního styku využívají. "I to je důvod, proč se sešel místostarosta Náchoda Milan Vik s ředitelem osobní přepravy společnosti CDS Náchod, s.r.o. a starostkou Anetou Potocznou," uvedla mluvčí Náchoda Nina Adlof.

Bavili se o tom, jak zefektivnit a zvýšit kvalitu služeb pro obyvatele a návštěvníky obou našich měst. Možností pro vylepšení provozování této autobusové linky se nabízí hned několik, jednou z těch, které veřejnost asi nejvíce přivítá, bude nová zastávka v Kudowa-Zdrój „U tržnice“. Její umístění bude  na městské komunikaci za tržnicí, konkrétní místo bude upřesněno s ohledem na možnost otáčení autobusů a týkalo by se spojení s odjezdem z Náchoda v  8:30, 10:30 a 12:30 hod.

Ve spolupráci s Královéhradeckým krajem bude projednána také možnost zajíždění všech autobusových spojů k vlakovému nádraží v polské Kudově s označením „Dworzec Glowny“ a také rozšíření linky Hronov–Kudowa-Zdrój.
 

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto kudowa.pl

Štítky Kudowa Zdroj, autobusy, spoje, doprava, Náchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lidé to budou mít na tržnici v Kudowě zase o něco blíž, bude tady nová zastávka  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.