Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dvojice mužů se zbraní v ruce vykradla večerku. Policie zveřejnila záběry z bezpečnostní kamery

Policie v Lázních Bělohrad na Jičínsku pátrá po dvou mužích, kteří se zbraní v ruce vykradli obchod na náměstí K. V. Raise. K loupežnému přepadení došlo v sobotu 4. února v 18:16. Policie prosí svědky, kteří by mohli poskytnout jakékoli informace, aby se ozvali na linku 158.

„Dva dosud neznámí pachatelé v černé kukle a masce s nasazenými kapucemi vstoupili do prodejny ozbrojeni nezjištěnou krátkou střelnou zbraní a dlouhým kuchyňským nožem,“ uvedla na webu policie mluvčí Eliška Pospíšilová

Prodavač si zachoval chladnou hlavu a odmítl otevřít pokladnu. To jednoho z mužů rozčílilo natolik, že z regálu vyndal lahev alkoholu, kterou rozbil o ochranné plexisklo u pokladny. Následně také došlo k slovní a fyzické potyčce. 

„Prodejce i přes zvyšování agrese pachatelů kasu neotevřel, a tak ozbrojený muž odcizil několik lahví destilátů a desítky kusů cigaret, které předával komplicovi. Následně společně obchod opustili a odešli ve směru do ulice Třetí strana,“ uvedla mluvčí.  

Policie nyní hledá občany a případné svědky, kteří by mohli muže na záznamech z bezpečnostní kamery poznat. Zároveň se shání po svědcích, kteří dvojici mohli potkat v okolí prodejny. Tyto informace mohou lidé poskytnout na služebně policie nebo lince 158. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, okres Jičín, Lázně Bělohrad, zbraň, YouTube, krimi, pistole, ozbrojené, přepadení, večerka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvojice mužů se zbraní v ruce vykradla večerku. Policie zveřejnila záběry z bezpečnostní kamery  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.