Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Mráz nahrává vlekařům, sjezdovky skvěle drží, i běžkaři mají pré

Na horách jsou top podmínky pro zimní sporty, shodují se vlekaři napříč Krkonošemi a Orlickými horami. Současný mráz sjezdovkám i běžeckým stopám svědčí.

Na horách je živo, koloč jarních prázdnin se roztočil a je to znát na návštěvnosti. Lyžaři si užívají skvělých podmínek. Třeba v Říčkách v Orlických horách dneska ráno mínus 10 stupňů Celsia. Všechny sjezdové tratě nabízí dokonalý manžestr. Návštěvníky vozí šestisedačková lanovka s bublinou. Běžecké stopy jsou upraveny v celém rozsahu od sobotního rána.

V Deštném dneska slunečný den, v provozu obě lanovky i kotvy na Martě I i Martě II a otevřené jsou sjezdovky všech obtížností. A lyžaře tady dneska čeká i večerní lyžování, začíná v šest večer.

Špindlerův Mlýn hlásí azuro, 23 km sjezdovek na jeden skipas, na tratích leží až metr sněhu. Ve Špindlu můžou lyžaři využít večerní lyžování ve Svatém Petru nebo FreshTrack, během kterého máte čerstvý manšestr a sjezdovku sami pro sebe. 

Ve SkiResortu ČERNÁ HORA PEC upravených 48 km sjezdovek v šesti areálech. Funguje i snowtubing v Janských Lázních, Černohorská sáňkařská cesta. Upravené také 55 km stop pro běžkaře na Černé a Světlé hoře, ve Velké Úpě okruh Pěnkavčí vrch, Šraml, Červený kopec v délce 12 kilometrů.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Ski centrum Říčky

Štítky sjezdovky, lyžování, mráz, vleky, lanovky, Krkonoše, Orlické hory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mráz nahrává vlekařům, sjezdovky skvěle drží, i běžkaři mají pré  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.