Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Sto zvířat a hradečtí basketbalisté nabírají kurz pardubická Enteria aréna

Basketbalisté Hradce Králové se chystají na derby proti BK KVIS Pardubice, které se odehraje netradičně v pardubické Enteria aréně. Zápas je součástí charitativní akce Hrajeme spolu za Pardubice.

Sokoli vyhráli v letošní sezoně Kooperativa NBL pouze tři utkání, naposledy porazili v prosinci Olomoucko a od té doby mají na kontě tři prohry. Teď v sobotu je čeká další výzva, jedou o dvacet kilometrů dál na domácí půdu v tabulce čtvrtých Pardubic. 

Utkání bude mimořádné tím, že mu bude předcházet koncert Komorní filharmonie Pardubice s kapelou Sto zvířat. Letos se koná už devátý ročník akce Hrajeme spolu za Pardubice. Tedy charitativní záležitost, která spojí kulturu a sport. Diváci si užijí čtyři hodiny zábavy. 

"Letos pošleme peníze do Základní školy Svítání. My jsme chtěli například něco zakoupit, ale paní ředitelka Horská nám sdělila, že potřebují pořídit nutně auto, takže budeme přispívat na tento účel," řekl Hradecké drbně předseda představenstva BK KVIS Pardubice Pavel Stara.

Program začíná v 16.30 koncertem Komorní filharmonie Pardubice s kapelou Sto zvířat a následovat tedy bude východočeské derby mezi Beksou a Královskými sokoly Hradec Králové.
 

Ohodnoť článek

Foto BK KVIS Pardubice

Štítky BK KVIS Pardubice, koncert, Hradec Králové, Komorní filharmonie Pardubice, Sto zvířat, NBL, Hrajeme spolu za Pardubice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sto zvířat a hradečtí basketbalisté nabírají kurz pardubická Enteria aréna  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.