Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Finanční úřad v Hradci Králové rozšiřuje otevírací dobu pro podání daňového přiznání

Začátkem každého roku musí podnikatelé vyřešit daňová přiznání. To mohou podat prostřednictvím datové schránky nebo osobně na pobočce příslušného finančního úřadu. I proto se finanční úřad v Hradci Králové rozhodl rozšířit otevírací hodiny. Na podání přiznání k dani z nemovitých věcí mají do 31. ledna. Přiznání příjmů je třeba odevzdat do 3. dubna.

„Daňové přiznání k dani z nemovitých věcí je povinen podat zejména nový vlastník pozemků, staveb či bytových i nebytových jednotek, a to včetně majitelů bytových jednotek převedených v roce 2022 do osobního vlastnictví,“ uvedla v tiskové zprávě mluvčí finančního úřadu Romana Barešová.  

V Královéhradeckém kraji lze daňové přiznání odevzdat na územních pracovištích v Hradci Králové, Trutnově, Náchodě, Jičíně a Rychnově nad Kněžnou. Na těchto pobočkách bude rozšířená provozní doba do 1. února. V pondělí a ve středu od 8.00 do 17.00 hodin, v úterý a ve čtvrtek od 8.00 do 15.30 hodin a v pátek do 13.30 hodin. 

„Daňové přiznání mohou občané odevzdat i na takzvaných optimalizovaných pracovištích v Novém Bydžově, Jaroměři, Broumově, Hořicích, Nové Pace, Kostelci nad Orlicí a ve Dvoře Králové nad Labem,“ dodal mluvčí. To však pouze ve středu a v pondělí. Vždy od 8:00 do 17:00. 

Vlastníci, kteří už mají přístupové údaje do datových schránek zřízených státem musí daňové přiznání odevzdat elektronicky. Uvádí finanční úřad.  

Ohodnoť článek

Foto město Jihlava

Štítky finanční úřad, daňové přiznání, Hradec Králové, datová schránka, Královéhradecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Finanční úřad v Hradci Králové rozšiřuje otevírací dobu pro podání daňového přiznání  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.