Počasí dnes16 °C, zítra17 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

O víkendu naměříme kolem nuly, sněžit bude jen ojediněle. V noci bude mrznout

Pro vlekaře a lyžaře je tu dlouho očekávané ochlazení. O víkendu se budou průměrné denní teploty pohybovat kolem bodu mrazu. V noci dokonce klesnou na mínus šest stupňů. Stále však nebude vydatně sněžit. Během soboty se na některých místech objeví pouze přeháňky.

Dnes bude v Královéhradeckém kraji oblačno nebo zataženo. Sněhové přeháňky se přidají jen ojediněle, a to především na horách. „Nejvyšší denní teploty se dnes budou pohybovat od mínus jednoho k plus dvěma stupňům Celsia,“ uvedl na webu meteorologů Imrich Drapák.  

V sobotu i neděli bude obloha převážně zatažená. Během první poloviny víkendu bude místy i polojasno a přidá se občasné sněžení. Nejvyšší denní teploty se budou oba víkendové dny pohybovat od mínus dvou k plus dvěma stupňům Celsia. V noci může rtuť teploměru klesnout na mínus šestku.  

Týdenní předpověď Českého hydrometeorologického ústavu pak neslibuje žádné velké změny. I v příštím týdnu se mají maximální teploty pohybovat kolem bodu mrazu. Ty noční budou padat k mínus sedmi stupňům.  

Ohodnoť článek

Foto Andreas | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky Královéhradecký kraj, Český hydrometeorologický ústav, předpověď, počasí, víkend, ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu naměříme kolem nuly, sněžit bude jen ojediněle. V noci bude mrznout  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.