Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

V Královéhradeckém kraji nasněžilo. Nová pokrývka komplikuje dopravu v celém kraji

V Královéhradeckém kraji od noci sněží. Řidiči musejí být opatrní zejména na silnicích nižších tříd, na kterých zůstává vrstva čerstvého sněhu. Zbytky rozbředlého sněhu byly dnes ráno i na dálnici D11 a na silnicích prvních tříd na Jičínsku a Hradecku, uvedli silničáři. Teploty se dnes ráno pohybovaly od plus jednoho do minus dvou stupňů Celsia, na horách až do minus čtyř stupňů.

U Sobotky na Jičínsku na silnici druhé třídy 281 na zasněžené silnici uvázlo osobní auto, uvedla policie. Stejnou silnici u Mladějova ráno zablokoval spadlý strom. Na silnici u Nového Města na Hradecku se ráno srazilo nákladní auto s osobním.

V kraji platí výstraha meteorologů před sněžením, a to do dnešních 15:00. Napadnout by mohlo několik centimetrů sněhu. V nižších polohách do 300 metrů nad mořem se čeká déšť se sněhem. Během dne by měly srážky slábnout.

Teploty by se měly přes den pohybovat od nuly do tří stupňů Celsia, na horách od minus dvou stupňů do plus jednoho stupně.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Arek Socha | Pixabay

Štítky ČR, počasí, silnice, nehoda, sjízdnost, Královéhradecký

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Královéhradeckém kraji nasněžilo. Nová pokrývka komplikuje dopravu v celém kraji  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.