Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Slíbené ochlazení se zatím nekoná. Teploty klesnou jen k sedmi stupňům v plusu

Slibované ochlazení k průměrným čtyřem stupňům v plusu se v Královéhradeckém kraji zatím odkládá. Nejchladnějším dnem tohoto týdne bude právě dnešek. Jinak se maximální denní teploty budou opět šplhat k deseti stupňům Celsia. Vytoužené ochlazení tak meteorologové nově slibují na víkend.

Dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně zataženo nebo oblačno, po ránu se přidají mlhy. Místy se objeví dešťové přeháňky nebo déšť. V polohách na 800 metrů to bude sníh. „Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od čtyř do sedmi stupňů Celsia,“ uvedl na webu meteorologů Imrich Drapák. Prakticky bude pondělí nejchladnějším dnem tohoto týdne.  

V úterý to bude vypadat dost podobně. Sněhové přeháňky se mohou vyskytovat už v polohách nad 500 metrů nad mořem. Nejvyšší denní teploty vystoupají k osmi stupňům Celsia. Ve středu na východě Čech naměříme dokonce desítku nad nulou. Až do konce týdne to bude vypadat prakticky stejně.  

Dlouhodobá předpověď počasí Českého hydrometeorologické ústavu slibuje ochlazení až na začátku víkendu. Během soboty a neděle budou průměrné denní teploty klesat a v pondělí už bude něco kolem čtyř stupňů v plusu.  

Ohodnoť článek

Foto Robert Balog | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky počasí, předpověď, týden, leden, teplota, zima, oteplení, ČR, ČHMU, meteorolog

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slíbené ochlazení se zatím nekoná. Teploty klesnou jen k sedmi stupňům v plusu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.