Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Silnice ráno klouzaly, výsledkem byly ťukance i auta v příkopech

Řidiče v Královéhradeckém kraji zaskočila ráno kluzká vozovka. Rovnou dvě dopravní nehody se staly na hradecké dálnici D11 mezi Hradcem a Jaroměří. Při jedné nabouralo auto do právě zasahující cisterny hasičů.

Hasiči měli krušné ráno. Před šestou hodinou ranní vyjížděli na k nehodě mezi Novým Plesem a Josefovem na Náchodsku. Na bok se tam převrátil přívěs za nákladním autem. Naštěstí se nikomu nic nestalo. "Hasiči zabezpečili havarované vozidlo a zkontrolovali, zda nedochází k úniku provozních kapalin. Na místo byl vyslán z centrální královéhradecké stanice také vyprošťovací automobil, samotné vyproštění převráceného vleku ale zabezpečila specializovaná firma," uvedla mluvčí krajských hasičů Martina Götzová.

Tři osobní auta a traktor se srazily mezi Rychnovkem a Volovkou na Náchodsku. Tady se zranili tři lidé.  Hasiči provedli protipožární opatření, pomohli s naložením na odtah a postarali se o úklid vozovky. 

Z původně ohlášené nehody osobního vozidla do svodidel na 96. kilometru dálnice D11 ve směru z Prahy do Jaroměře se nakonec vyklubala nehoda celkem tří osobních vozidel a zasahující cisterny HZS, do které jedno z aut narazilo. Událost se naštěstí obešla bez zranění osob. 

Ohodnoť článek

Foto Hasiči Královéhradeckého kraje

Štítky námraza, Královéhradecký kraj, nehody, hasiči

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silnice ráno klouzaly, výsledkem byly ťukance i auta v příkopech  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.