Počasí dnes8 °C, zítra8 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Pohřešovaná matka v Krkonoších zabila svého tříletého syna. Následně vzala život i sobě

Policie pokročila v případu smrti čtyřicetileté ženy a jejího syna. Záchranáři je našli u Růžové hory bez známek života po třídenním pátrání. Z dosud zjištěných informací vyplývá, že žena nejprve usmrtila malého chlapce a následně si vzala i svůj život.

„Ohledáním nalezených těl zjistili, že se jedná o násilná úmrtí. Jde o podezření z vraždy a sebevraždy,“ potvrdila dnes novinářům mluvčí policie Iva Kormošová. Toto tvrzení měl podrobit i soudní znalec z oboru soudního lékařství. Podle jeho závěru mělo k úmrtí dojít už 28.prosince. Tedy dva dny před začátkem samotné pátrací akce.

„Na základě těchto informací jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vražda s následnou sebevraždou,“ dodala Kormošová. Šlo o jednu z největších pátracích akcí v Krkonoších.

„Já ji viděl i s dítětem 28.12. na lanovce na Růžovce. Tam se pak chodí pěšky a je tam hrozný terén. Ten den to tam hrozně klouzalo. Měla s sebou i sáňky,“ uvedl jeden ze svědků na sociálních sítích. Dvojici podle mluvčí policie našli pátrači při postupu v rojnici v lese mimo cestu.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky vražda, sebevražda, Krkonoše, pátrání, krimi, matka, syn, Královéhradecký, kraj, hory, Růžová, hora

Pohřešovaná matka v Krkonoších zabila svého tříletého syna. Následně vzala život i sobě  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.