Počasí dnes14 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Městskou policii v Hradci Králové nově povede dlouholetý policista Martin Žďárský

Městské policii Hradec Králové bylo třeba vybrat nové vedení. Stávající ředitel strážníků Miroslav Hloušek se po volbách stal náměstkem primátora pro oblast ekonomiky, sportu a dopravy. Nově ho v křesle nahradí strážník Martin Žďárský.

Martin Žďárský působí ve funkci strážníka městské policie teprve dva roky. Doposud však pracoval jako instruktor přípravy. Zde se věnoval především organizaci a fyzické přípravě nových i současných členů městské policie. Cvičil také taktiku služebních zákroků.  

Před samotným nástupem k městské policii působil například u pořádkové policie nebo jako vrchní komisař na oddělení krizového řízení v Královéhradeckém kraji.  

„S ohledem na všechny jeho pracovní a osobní zkušenosti jsem přesvědčen, že je to správný člověk do této funkce. Proto jsem ho také nominoval, aby dočasně převzal vedení městské policie a jsem rád, že tento návrh většina zastupitelů přijala,“ uvedl v tiskové zprávě Miroslav Hloušek, předchozí ředitel strážníků.  

Funkci Žďárský převzal okamžikem schválení členů zastupitelstva. Ve funkci bude minimálně do doby, dokud bude Hloušek ve vedení města jako náměstek primátorky. „Této příležitosti si vážím, je to pro mě nová výzva a pokusím se v nové funkci navázat na již kvalitně nastavený systém, dle kterého městská policie funguje doposud,“ dodává nový ředitel městské policie Martin Žďárský

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Zdeněk Puš | MMHK

Štítky městská, policie, Hradec Králové, ředitel, střídání, instruktor, Martin Žďárský, Miroslav Hloušek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Městskou policii v Hradci Králové nově povede dlouholetý policista Martin Žďárský  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.