Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V Hradci Králové se konal tuning sraz. Osmnáctiletá řidička způsobila dopravní nehodu

V Hradci Králové se konal tuning sraz, na který dorazilo zhruba 700 vozidel a několik služebních aut dopravní policie. Hlídky se zaměřily především na dodržování dopravních předpisů a taky nepovolenou výbavu a technický stav. Jedna z řidiček dokonce zavinila dopravní nehodu, když na křižovatce nedala přednost v jízdě. Za doprovodu policie skupina nakonec dojela do sousedních Pardubic.

„Policisté uložili příkazem na místě celkem 28 pokut za téměř 31 tisíc korun,“ uvedla na webu policie mluvčí Eliška Pospíšilová. Nejvíce pokut padlo při kontrole technického stavu vozidel. Šlo o celkem 20 případů.  

Na křižovatce ulic Pražská třída a Kutnohorská navíc došlo k dopravní nehodě. Teprve osmnáctiletá řidička BMW nedala přednost při odbočování vlevo a srazila se s dalším řidičem. „Přítomnost alkoholu u řidičů vyloučili policisté provedenou dechovou zkouškou,“ uvedla mluvčí. Řidička dostala na místě pětisetkorunovou pokutu.  

„Policisté se stále intenzivně věnují dohledu nad bezpečností silničního provozu,“ uvádí mluvčí. Cílí na nezodpovědné řidiče, kteří usedají za volant pod vlivem alkoholu či drog. Dále samozřejmě i na ty řidiče, kteří porušují maximální povolenou rychlost.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky tuning, sraz, policie, doprava, pokuta, Hradec Králové, nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Hradci Králové se konal tuning sraz. Osmnáctiletá řidička způsobila dopravní nehodu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.