Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Na Náchodsku se řidičům jezdí lépe, odpadly dva dopravní problémy

Řidičům na Náchodsku se ulevilo. Skončila uzavírka silnice z Náchoda do Hronova a z Náchoda na Dobrošov, sem se ale silničáři ještě vrátí.

Na Náchodsku museli řidiči přes objízdnou trasu kvůli rekonstrukci regionální silnice z Náchoda přes Lipí do osady Jizbice. Jde o hlavní příjezdovou komunikaci do obce Dobrošov. "Pro tuto chvíli rekonstrukce skončila a silničáři se sem vrátí na jaře příštího roku, aby ve druhé etapě opravili úsek od obce Lipí směrem k Dobrošovu.," řekla Hradecké Drbně mluvčí náchodské radnice Nina Adlof.  Řidiči si tak už nemusí najet 22 kilometrů při cestě přes Nový Hrádek a Nové Město nad Metují. 

Skončila také uzavírka silnice z Náchoda do Hronova. Kvůli opravě komunikace ve Velkém Poříčí se cesta mezi Náchodem a Hronovem objížďkou přes Červený Kostelec protáhla asi o deset kilometrů.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Náchod

Štítky Náchod, silnice, řidiči, uzavírka, Babí, Hronov, okres Náchod, Dobrošov, Lipí, Jizbice, Nový Hrádek, Nové Město nad Metují, Velké Poříčí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Náchodsku se řidičům jezdí lépe, odpadly dva dopravní problémy  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.