Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Znovu otevřené aquacentrum v Hradci nabízí bonus, dvacet minut zdarma

Původní třítýdenní odstávka se protáhla, ale už zítra se aquacentrum v Hradci Králové opět otevře veřejnosti. Každý návštěvník navíc získá ke vstupnému bonus dvacet minut zdarma.

Po pauze se v Hradci Králové zítra otevře aquacentrum. V areálu proběhla údržba, která se protáhla víc, než se čekalo. "Otevření aquacentra se o několik dní opozdilo, postup prací při odstranění průsaků u kruhového perličkového bazénu ukázal nutnost rozsáhlejších úprav, než se předpokládalo. Rovněž tak nutnost vytvoření odvodnění dilatačních spár a vysychání stěn veškeré práce posunuly. Provedení izolací a následná pokládka dlažby a odtokových žlábků má stanovené technologické postupy a tyto práce bohužel nelze urychlit," uvádí Správa nemovitostí Hradec Králové na svých webových stránkách.

Aquacentrum v městských lázních se otevře veřejnosti zítra. Provozovatelé připravili pro návštěvníky akci Podzimní prázdniny, kdy budou mít ke vstupu navíc 20 minut zdarma. Akce potrvá od pátku 28. do neděle 30. října 2022 a platí pro všechny návštěvníky, ať už si zakoupí jednorázový vstup v pokladně, nebo využijí svoje čipové hodinky. Bonus bude také započítán návštěvníkům plaveckého bazénu, kteří projdou v plavkách spojovací vyhřívanou chodbou do aquacentra.

Návštěvníci si můžou užívat všechny atrakce aquacentra – vlnobití v rekreačním bazénu, perličkový i 37°C teplý vířivý bazén, bazén s podvodními masážemi ve tvaru podkovy, tobogán dlouhý 82 m se světelnými efekty a ti nejmenší dětský bazének s umělou říčkou a vodní skluzavkou. Pro podzimní dny se určitě bude hodit i návštěva parních kabin s vonnými esencemi či Sauna & SPA zóny (finská sauna, venkovní atrium, ochlazovací bazének, ledová studna, odpočívárny). 

Ohodnoť článek

Foto hkregion.cz

Štítky aquacentrum, Hradec Králové, bonus, vlnobití, plavci, prázdniny, bazén, Tepelné hospodářství Hradec Králové, a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Znovu otevřené aquacentrum v Hradci nabízí bonus, dvacet minut zdarma  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.