Počasí dnes21 °C, zítra15 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Prodejem drog si v Hradci Králové vydělal 650 tisíc. Nakonec mu hrozí deset let vězení

Policisté z Hradce Králové obvinili třiačtyřicetiletého muže z Hradecka. Podle vyšetřování vyráběl a také prodával drogy. Jen za prodej pervitinu si dokázal vydělat zhruba 650 tisíc korun. Nyní mu hrozí dva roky až deset let ve vězení.

„Vyšetřovatelé mu kladou za vinu, že během tří let v minimálně 1300 případech prodal, nebo jinak jinému opatřil psychotropní a omamnou látku. Jednalo se zejména o pervitin, kterého rozdistribuoval téměř 400 gramů za necelých 650 tisíc korun,“ uvedla na webu policistů mluvčí Iva Kormošová. Kolem dalších pěti tisíc korun si měl vydělat prodejem marihuany.  

Drogy měl prodávat hned na několika místech Hradce Králové. Během domovní prohlídky u něj policisté našli tři rostliny konopí, sušinu a dvě digitální váhy. Právě rostliny i sušina poputuje ke znaleckému zkoumání. 

Podle policejní zprávy je obviněný pravidelným uživatelem drog. Na krku má nedovolenou výrobu a jiné nakládání s omamnými látkami. Jelikož se své činnosti věnoval pravidelně po dobu několika let, může do vězení až na deset let.  

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, drogy, Hradec Králové, prodej, distribuce, pervitin, věznice, Královéhradecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prodejem drog si v Hradci Králové vydělal 650 tisíc. Nakonec mu hrozí deset let vězení  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.