Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

ŘSD dokončilo opravu silnice v Ostroměři na Jičínsku na hlavním tahu I/35

Ředitelství silnic a dálnic ČR (ŘSD) dokončilo opravu silnice v Ostroměři na Jičínsku na frekventovaném hlavním tahu I/35 mezi Hradcem Králové a Jičínem. Opravovaný úsek museli řidiči od července projíždět kyvadlově. Ještě na silnici zbývá doplnit vodorovné dopravní značení.

Oprava silnice v délce 150 metrů vedoucí přes centrum města přišla na 11 milionů korun. Stavbaři vyměnili všechny konstrukční vrstvy silnice včetně zeminy, aby zvýšili únosnost komunikace. Vybudovali také tři ochranné ostrůvky u přechodů pro chodce a opravili chodníky a sjezdy ze silnice.

Letošní rekonstrukce zakončila celkovou opravu silnice I/35 vedoucí přes Ostroměř, která má přes 1,3 tisíce obyvatel. Cestu začali silničáři opravovat v roce 2018. Tehdy opravili první úsek na příjezdu od Jičína. V roce 2019 opravili úsek od středu obce směrem na Hradec Králové.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto ŘSD

Štítky ČR, stavby, silnice, automobilová, Jičínsko, Ředitelství silnic a dálnic, oprava, Ostroměř, okres Jičín, Hradec Králové, Jičín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ŘSD dokončilo opravu silnice v Ostroměři na Jičínsku na hlavním tahu I/35  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.