Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hradečtí Lvi nastoupí s klidnou hlavou do zápasu proti Berlínu, postup mají v kapse

V Hradci Králové se půjde večer na hokej. Fanoušci uvidí na hradeckém stadionu další bitvu v rámci Champions Hockey League proti německému týmu Eisbären Berlin. Lvi už mají postup jistý, led ozkouší širší kádr hokejistů.

Hokejisté Hradce Králové urvali na venkovním kluziští proti Berlínu postup do vyřazovací fáze Ligy mistrů. Utkání, které v Berlíně sledovalo pět set hradeckých fanoušků, mělo všechno. Skvělou atmosféru, emoce i obrat skóre. Lvi dvakrát dotahovali dvougólovou ztrátu, nakonec se ale střelecky ve třetí třetině chytli a nasázeli do soupeřovy klece pět gólů.

Dnešní zápas i přes jistotu postupu rozhodně hradečtí hráči nevypustí. Chtějí kvůli sobě, ale i kvůli fanouškům urvat tři body. Berlínu nedají nic zadarmo. "Určitě dáme prostor i hráčům, kteří se do hry jinak tolik nedostanou. Budou mít šanci se ukázat. Nebudou pod tlakem," řekl Hradecké Drbně asistent trenéra Tomáš Hamara. Úvodní buly padne v hradecké ČPP Aréně v 17:30. 

Ohodnoť článek

Foto HCHK

Štítky Liga mistrů, hokej, Eisbären Berlín, HCHK, postup, ČPP Aréna, Berlín, Mountfield Hradec Králové, Liga mistrů UEFA, Tomáš Hamara

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradečtí Lvi nastoupí s klidnou hlavou do zápasu proti Berlínu, postup mají v kapse  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.