Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Řidiči v Hradci kroutí hlavou, za odtažené auto zaplatí přes dva tisíce

Velké téma v Hradci Králové a to cena odtahu auta, někteří řidiči si totiž až teď všimli, že je teď přes dva tisíce korun. Je to hodně nebo to odpovídá službám? O tom se teď ve městě debatuje.

Špatně parkující řidiči se v Hradci Králové plácnou přes kapsu. Za dokončený odtah zaplatí 2.400 korun. Své auto najdou na odtahovém parkovišti na letišti. Tam stojí den stání dalších 250 korun. Pro některé řidiče je to nehorázná suma, jenže je běžná. Vedle v Pardubicích se ještě minulý týden platilo 1.500, teď už je cena o tisíc korun výš.

Pokud mají řidiči štěstí, a chytí odtahovou službu ve chvíli, kdy přijede na místo a ještě nezačne konat, tak zaplatí "jen" 900 korun. V případě, že už odtahová služba je na místě, auto nafotila, naložila, tak to už je potom cena výš, majitel vozidla zaplatí 1.800 korun. 

Odtahové parkoviště se nachází v areálu letiště. Zajíždí sem autobusová linka číslo patnáct.  Potom už se lidé orientují podle směrových tabulí "ODTAHOVÉ PARKOVIŠTĚ".  Řidičům také slouží bezplatná telefonní linka 800 101 039. 

 

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hanka Poskočilová

Štítky odtah, odtahové parkoviště, Hradec Králové, parkování, Pardubice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidiči v Hradci kroutí hlavou, za odtažené auto zaplatí přes dva tisíce  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.