Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Hradecká nemocnice mění provozní dobu odběrového místa. Stále je třeba on-line rezervace

Odběrové centrum Fakultní nemocnice Hradec Králové mění otevírací dobu. V provozu bude každý den v konkrétní čas. V některých dnech musí zájemci o testování počítat s poledními přestávkami. I nadále bude nutná předchozí rezervace.

„Důvodem změny provozní doby je snaha nemocnice přizpůsobit provozní dobu zájmům veřejnosti,“ uvedl v tiskové zprávě mluvčí hradecké nemocnice Jakub Sochor.  

Nemocnice upozorňuje, že dobrovolníci musí před testováním provést on-line rezervaci. Bez ní mohou přijít pouze lidé, které na testování poslal obvodní lékař. Tito pacienti automaticky podstupují PCR testování. Odběrové místo nabízí i antigenní testy, ale pouze pro samoplátce.  

„Odběrové centrum COVID-19 Fakultní nemocnice Hradec Králové funguje jako drive-in, příjezd je vyznačen Třebešskou ulicí kolem areálu Univerzity obrany, příchod pro pěší je vyznačen od pěší i hlavní vrátnice nemocnice,“ uvedl Sochor.  

Novou otevírací dobu odběrového místa lidé naleznou na stránkách hradecké nemocnice. Od 1. října největší změny nastanou v úterý a ve středu, kdy bude centrum v provozu celý den vyjma přestávky od 11:30 do 15:30. V pondělí, středu a pátek bude možné nechat se otestovat jen odpoledne. O víkendech vždy pouze dopoledne.  

Ohodnoť článek

Foto Petr Roubíček

Štítky odběrové, centrum, covid-19, Královéhradecký, kraj, Hradec Králové, nemocnice, FNHK, hradecká, zdraví, PCR, antigen, test, Fakultní nemocnice Hradec Králové, Jakub Sochor, Univerzita obrany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kamil Ťoupalík

To je hrůza! Jak to že není odběrové centrum otevřené 24h denně! S tím se musí něco udělat! Flégr už veze mrazáky a my se nemůžeme testovat. Ach jo. Co budeme dělat??????????????

Pátek, 30. září 2022, 10:32Odpovědět

Hradecká nemocnice mění provozní dobu odběrového místa. Stále je třeba on-line rezervace  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.