Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

O víkendu je třeba počítat s přeháňkami. Průměrné teploty se dostanou na 25 stupňů

Paradoxně nejteplejším dnem víkendu bude právě dnešek. V sobotu a neděli začne teplota pomalu klesat. Ničím výjimečným nebudou ani dešťové nebo bouřkové přeháňky. Pro dnešek ještě platí varování Českého hydrometeorologického ústavu.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji z počátku polojasno nebo skoro jasno. V druhé polovině dne se může počasí pokazit. Od 14:00 do 22:00 platí varování meteorologů před bouřkami. „Nejvyšší denní teploty se dnes dostanou mezi 26 až 29 stupňů Celsia,“ uvedl na webu meteorologů Dušan Čičman.  

O víkendu už budou teploty pomalu klesat. V sobotu bude oblačno, z počátku také s deštěm nebo přeháňkami. Nejvyšší denní teploty se dostanou maximálně k 28 stupňům Celsia. Neděle pak bude také oblačná. Opět se objeví přeháňky a teploty se zastaví mezi 21 až 25 stupni.  

Výrazné zlepšení pak neslibuje ani dlouhodobá předpověď. Od pondělí by měl být Královéhradecký kraj sice bez deště, ale průměrné denní teploty budou spíše klesat. Prakticky až do pátku se nedostanou nad 25 stupňů Celsia.  

Ohodnoť článek

Foto Tobias Hämmer | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky počasí, víkend, Královéhradecký, kraj, předpověď, déšť, meteorologové, ČHMU, léto, Český hydrometeorologický ústav, stupeň Celsia, Královéhradecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu je třeba počítat s přeháňkami. Průměrné teploty se dostanou na 25 stupňů  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.