Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VOLBY 2022: Rád bych přivítal návrat k poctivé práci, tvrdí jednička kandidátky ODS Hloušek

Před komunálními volbami chce Hradecká Drbna představit jednotlivé lídry kandidátek v Hradci Králové. V krajské metropoli do zastupitelstva kandiduje 15 politických subjektů. Tentokrát si přečtete vizitku lídra Občanské demokratické strany Miroslava Hlouška.

Komunální volby se uskuteční 23. a 24. září. V Hradci Králové budou voliči opět vybírat 37 zastupitelů.  

Miroslav Hloušek žije od dětství v Hradci Králové, konkrétně na Slatině. „Několik let jsem studoval a pracoval mimo Hradec Králové, a tak jsem ho mohl poměrně objektivně porovnávat s jinými městy co do krásy, čistoty a bezpečnosti,“ uvedl pro Hradeckou Drbnu. Podle jeho slov je na krajskou metropoli právem pyšný.  

Hloušek v současné době působí jako ředitel Městské policie Hradec Králové. Na první místo kandidátky se dostal po volebním shromáždění členů ODS v první polovině března letošního roku. V případě úspěchu by nahradil svého straníka a současného primátora Alexandra Hrabálka.  

„Velmi důležité je, abyste využili svého práva a přišli volit. Abyste před tímto krokem také zvážili, která strana se chová odpovědně a která vám neslibuje nemožné s ohledem na rozpočet města, a zároveň ignoruje vaše bezprostřední zájmy a potřeby. 

Já a Občanská demokratická strana v Hradci Králové máme jednu prioritu – vás občany a město, ve kterém žijete,“ napsal Drbně Hloušek. 

Podle Hlouška bude v novém volením období třeba nastartovat politickou kulturu. „Vedle celé řady užitečné práce pro občany a město bych přivítal jistý návrat ke slušnosti a k poctivé práci,“ uvedl pro redakci.  

I současný ředitel od nás dostal otázku na působení v komunální a celostátní politice. S tím však zatím nemá zkušenosti. „Jistě by se v této chvíli hodila populistická odpověď, ale do té se pouštět nechci. Z obecného hlediska platí, že pracovní výkonnost lidí je značně odlišná,“ uvedl.  

Volební program hradecké ODS 

Občanská demokratická v Hradci Králové svůj volební program zatím nezveřejnila. Při představování kandidátky však uvedla, že chce odstartovat zásadní změnou, kterou budou srozumitelní, uvěřitelní a volitelní kandidáti.  

Další informace o hradecké ODS zjistíte zde.  

Kandidátní listiny registračnímu úřadu podaly hnutí ANO 2011, Česká pirátská strana, ČSSD, uskupení Hradec rozumem, koalice Hradecký demokratický klub (HDK) a TOP 09 s podporou Hradeckých patriotů a LES, uskupení Hradečáci, uskupení Hradečtí kantoři a Nestraníci, lidovecká Koalice pro Hradec, KSČM, ODS, strana Roma Luma, hnutí Rozvíjíme Hradec, STAN, SPD a uskupení Změna pro Hradec a Zelení.      

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Faltus | ODS

Štítky Miroslav Hloušek, politika, komunální, volby, Hradec Králové, lídr, ODS, kandidátka, společnost, vizitka, profil, politický, volební, Volby do zastupitelstev obcí v Česku, Drbna.cz, Hradecký demokratický klub, Alexandr Hrabálek, ČSSD, KSČM, ANO 2011, Česk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bohuslav Rosendorf

To by ovšem musel kandidovat za nějakou jinou stranu . Zatím to vypadá tak , že ODS se STAN zalehli na matrace , rozhodnuti zničit co ještě jde a rozdat a rozkrást i to co už nejde .

Pondělí, 22. srpna 2022, 07:32Odpovědět

VOLBY 2022: Rád bych přivítal návrat k poctivé práci, tvrdí jednička kandidátky ODS Hloušek  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.