Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Tento týden se bude opět oteplovat. Závěrem překročíme tropickou třicítku

Tento týden se bude v Královéhradeckém kraji opět oteplovat. Prakticky celý týden bude na východě Čech jasno nebo polojasno bez deště. Od dnešních 26 stupňů se postupně dostaneme přes tropickou hranici. Tu se podaří překonat závěrem týdne.

Po zbytek dnešního dne bude na východě Čech jasno nebo polojasno, jen přechodně oblačno. Nejvyšší denní teploty se budou zatím držet v rozmezí od 23 do 26 stupňů Celsia. 

Od úterý se začne postupně oteplovat. Obloha zůstane jasná nebo polojasná. „Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi 23 až 27 stupňů Celsia,“ uvedl na webu meteorologů Jaroslav Tuček. Ve středu a čtvrtek se denní maxima dostanou až k 28 stupňům. Opět s jasnou nebo polojasnou oblohou.  

Na tropickou třicetistupňovou hranici Královéhradecký kraj dosáhne v pátek, kdy meteorologové slibují převážně jasno nebo polojasno. A i v následujících dnech bude teplota stoupat. Obloha bez mraku vydrží i během soboty a neděle. V první polovině víkendu se maxima dostanou k 31 stupňům, v druhé pak k 33 stupňům Celsia.  

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pexels | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky počasí, týden, Královéhradecký, kraj, předpověď, meteorologové, teplota, léto, oteplení, tropické, Česko, Královéhradecký kraj, stupeň Celsia, Jaroslav Tuček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tento týden se bude opět oteplovat. Závěrem překročíme tropickou třicítku  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.