Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Řidiče v Trutnově čekají další komplikace v dopravě. ŘSD a město se pustí do opravy Polské ulice

Radnice v Trutnově a Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) se pustí do oprav Polské ulice. Práce začnou první školní den. Opravovat se bude 1,8 kilometru dlouhý úsek od Voletinské ulice až po železniční přejezd. Během oprav bude komunikace zcela uzavřená.

„ŘSD opraví povrch vozovky a my dostavíme nový chodník po levé straně komunikace ve směru na Voletiny. Ten naváže na stávající chodník po křižovatku s Voletinskou ulicí, který současně opravíme. Lidé se tak nově dostanou bezpečně z centra města až do Voletin,“ vysvětluje v tiskové zprávě starosta Trutnova Michal Rosa (ODS). 

Kolem silnice padne i několik vzrostlých stromů. Všechny jsou ve špatném stavu. Na jejich místě nechá město vysadit plnohodnotnou náhradu. Souběžně s tím se počítá i s vybudováním nové autobusové zastávky.  

Během prací bude Polská ulice kompletně uzavřená. Řidiči budou muset Náchodskou a Voletinskou ulicí. V ní bude i náhradní zastávka pro městskou hromadnou dopravu. Za opravu komunikace město zaplatí 12,5 milionu korun.  

„Hotovo by mělo být na jaře příštího roku, záleží na klimatických podmínkách, jak dlouhá bude zimní přestávka,“ uzavírá ve zprávě David Jelínek z odboru rozvoje města.  

Ohodnoť článek

Štítky Trutnov, doprava, rekonstrukce, ŘSD, omezení, oprava, komunikace, Polská, ulice, září, Ředitelství silnic a dálnic, Voletiny, Michal Rosa, ODS

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidiče v Trutnově čekají další komplikace v dopravě. ŘSD a město se pustí do opravy Polské ulice  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.