Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Víkendové počasí nabídne letní teploty. Přeháňky si v kraji dají pauzu

První prázdninový víkend bude v Královéhradeckém kraji povedený. Alespoň co se týče počasí. Sobota i neděle by měla být bez deště s příjemnými teplotami. Od pondělí se počasí opět pokazí a v druhé polovině týdne se začne ochlazovat.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji na některých místech pršet. Z počátku jasná obloha se postupně promění v zataženou. V poledne začne platit varování před velmi silnými bouřkami. Maximální denní teploty se dostanou mezi 27 až 30 stupňů. “Na horách bude od 23 do 27 stupňů Celsia," uvedl na webu meteorologů Dušan Čičman.  

Výrazné zlepšení nás bude čekat hned první víkendový den. Během soboty bude skoro jasno až polojasno. Nejvyšší denní teploty se dostanou k 25 stupňům Celsia. Celý den má být bez přeháněk.  

Velice podobně je na tom i nedělní předpověď pro východní Čechy. Obloha bude většinou skoro jasná až polojasná. Nejvyšší denní teploty se vyšplhají na 26 až 30 stupňů.  

Déšť se vrátí až v následujícím týdnu. Z týdenní předpovědi je evidentní, že bude pršet od pondělí prakticky až do pátku. Průměrné denní teploty se budou držet kolem 27 stupňů, od středy se bude ochlazovat.  

Ohodnoť článek

Foto Surprising_Shots | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky počasí, víkend, Královéhradecký, kraj, meteorologové, ČHMU, léto, bouřka, varování, Královéhradecký kraj, Východní Čechy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Víkendové počasí nabídne letní teploty. Přeháňky si v kraji dají pauzu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.