Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Nehoda osobního auta u Solnice na Rychnovsku si vyžádala tři těžce zraněné

Tři lidé se zranili při ranní dopravní nehodě osobního auta na silnici I/14 u Solnice na Rychnovsku, dva z nich jsou zraněni těžce. Nehoda se stala před 7:00, vyplynulo z informací policie, hasičů a zdravotnických záchranářů. Auto se několikrát převrátilo. Jeho posádka byla při příjezdu hasičů na místo nehody mimo vozidlo.

"V autě cestovali tři muži, všichni byli zraněni, z toho dva těžce a jeden utrpěl středně těžké zranění. V době, když jsme je ošetřovali, byli při vědomí a spolupracovali," řekl mluvčí Zdravotnické záchranné služby Královéhradeckého kraje Ivo Novák. Zranění byli přepraveni do nemocnic v Rychnově nad Kněžnou a v Hradci Králové, vrtulník na místě nehody podle Nováka nezasahoval.

"Auto jelo ve směru od Dobrušky a při předjíždění v koloně, při zařazování do pravého jízdního pruhu, dostalo smyk a skončilo mimo silnici, kde se několikrát převrátilo přes střechu," řekla policejní mluvčí Šárka Pižlová.

Silnice byla v místě nehody zhruba hodinu zcela neprůjezdná, poté byla doprava řízena kyvadlově. "Příčiny nehody policie vyšetřuje," dodala Pižlová.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HZS Královéhradeckého kraje

Štítky ČR, nehoda, zranění, Rychnovsko, automobil, Solnice, okres Rychnov nad Kněžnou, Ivo Novák, Zdravotnická záchranná služba Královéhradeckého kraje, Hradec Králové, Rychnov nad Kněžnou, Dobruška

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda osobního auta u Solnice na Rychnovsku si vyžádala tři těžce zraněné  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.