Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Policie si přišla pro dealera drog. Shodou okolností u něj zadržela i zloděje v pátrání

Dvě mouchy jednou ranou. I tak by se dal popsat zásah jičínského TOXI týmu, který si přišel pro šestatřicetiletého muže. Ten prodával, vařil i užíval pervitin. Shodou okolností u něj zadrželi i čtyřicetiletého zloděje, který byl v pátrání. Dealer může do vězení až na deset let, jeho kamarád na dva roky.

„Dlouhodobý uživatel zejména pervitinu měl minimálně od dubna roku 2021 pervitin opakovaně prodávat nebo darovat víc jak desítce lidí,“ popisuje v tiskové zprávě chování dealera mluvčí policie Eliška Majerová. Několikrát ho také svědci viděli na skútru. A to i přesto, že měl vysloven zákaz řízení. 

Během domovní prohlídky u něj policisté našli velké množství nábojů, chemikálie a další vybavení pro výrobu drog. Kromě toho také jeho kamaráda. Tím byl čtyřicetiletý muž, který se věnoval především krádežím. Zaměřoval se především na pivní sudy a lahvové pivo. Způsobil tak škodu kolem 30 tisíc korun.  

Dealer drog už byl v minulosti za stejný trestný čin odsouzen. V případě prokázání viny mu nyní hrozí až deset let za mřížemi. Jeho staršího kamaráda policisté umístili do vazby, kde si počká na soud. Za krádeže může do vězení až na dva roky.  

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, drogy, zloděj, dealer, Jičínsko, toxi, výroba, prodej, uživatel, náhoda, droga, metamfetamin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie si přišla pro dealera drog. Shodou okolností u něj zadržela i zloděje v pátrání  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.