Počasí dnes13 °C, zítra15 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

Víkendové teploty nepřesáhnou 20 stupňů. Přidají se přeháňky a déšť

Počasí na východě Čech nenabídne nic, co by nás mělo překvapit. Během soboty a neděle se nedostaneme přes hranici 20 stupňů. K tomu je třeba počítat s deštěm nebo přeháňkami. To zejména na horách. Alespoň částečné oteplení slibuje předpověď na příští týden.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně oblačno až zataženo. Na většině míst se přidají dešťové přeháňky nebo déšť. Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi 18 až 21 stupňů Celsia. „Odpoledne budou přeháňky od severu slábnout. Ubývat bude i oblačnosti,“ uvedl na webu meteorologů Dušan Čičman.  

Podle aktuální předpovědi během soboty teploty nedostanou nad 20 stupňů. V maximech na východě Čech budeme měřit od 14 do 18 stupňů. Obloha bude proměnlivá. V Krkonoších a Orlických horách se dokonce mohou objevit smíšené přeháňky.  

V neděli bude sice jasno nebo polojasno, ale ani druhá polovina víkendu nenabídne vyšší teploty. V maximech naměříme do 17 stupňů. Ničím výjimečným nebudou přeháňky, které mohou být na horách opět smíšené.  

Alespoň mírné oteplení by mohl nabídnout následující týden. Průměrné teploty se postupně dostanou na 26 stupňů Celsia. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Franck Barske | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky počasí, předpověď, víkend, meteorologové, Královéhradecký, kraj, přeháňky, květen, Česko, Královéhradecký kraj, Krkonoše, Orlické hory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Víkendové teploty nepřesáhnou 20 stupňů. Přidají se přeháňky a déšť  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.