Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Nejdřív demoloval zaparkovaná auta, pak chtěl napadnout strážníka. V Hradci úřadovala dvojice opilců

Někdo se v opilosti směje, druhý si chce povídat. Jsou však tací, kteří mají opici agresivní. To je případ dvou mužů, kteří včera ráno kolem sedmé vyšli z non-stop baru v Hradci Králové a začali demolovat zaparkovaná auta. Po příjezdu hlídky na místo se jeden z mužů pokusil zaútočit na strážníka.

Než na místo stihla přijet hlídka městské policie, vandalové ukopli zrcátko novému Volvu a Škodovce. „Se strážníky muži jednali arogantně, vulgárně jim nadávali a své chování vysvětlit nechtěli. Odmítali setrvat na místě a snažili se odejít. Na opakovanou výzvu k zastavení jeden z nich zareagoval útokem na strážníka,“ uvedla v tiskové zprávě mluvčí strážníků Eva Kněžourová. To se mu však nepovedlo. Strážník agresora složil na zem a nasadil pouta.  

Totožnost se strážníkům rozhodl přiznat pouze jeden z nich. Zatímco první muž uposlechl a uvedl své jméno, druhý, který útočil a kopal do aut, si vymyslel falešné jméno. To mu však nevydrželo dlouho. Jeho pravou identitu se podařilo odhalit prakticky ihned po příjezdu hlídky státní policie.   

„Vzhledem k jeho značné opilosti bylo rozhodnuto o převozu na protialkoholní záchytnou stanici,“ dodala mluvčí. Druhému policisté doporučili co nejrychlejší cestu domů. Kvůli svému chování budou oba řešeni správním orgánem.  

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MPHK

Štítky vandal, Hradec Králové, alkohol, auto, zrcátko, napadení, strážník, policie, městská, správní, orgán, ŠKODA AUTO a.s., Volvo Cars

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejdřív demoloval zaparkovaná auta, pak chtěl napadnout strážníka. V Hradci úřadovala dvojice opilců  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.