Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Expřítel najal dva muže, aby zbili současného partnera jeho bývalé přítelkyně. Hrozí mu deset let

Policie na Náchodsku řeší třiatřicetiletého muže, který pravděpodobně neunesl rozchod se svojí přítelkyní. To přerostlo v pronásledování, výhružky a napadení jejího nového přítele. Na to si měl najmout dva muže, kterým slíbil peníze a drogy. V současnosti je policií obviněn z pronásledování, vyhrožování a těžkého ublížení na zdraví ve stádiu pokusu.

Policie na svém webu uvedla, že muž bývalou přítelkyni pronásledoval od prosince 2021. „Vyhrožoval jí i jejímu současnému partnerovi prostřednictvím sociálních sítí, SMS zpráv a hovorů ublížením na zdraví. Rovněž se měl často vyskytovat v okolí jejich bydliště, kdy měl opakovaně vyhledávat osobní blízkost bývalé partnerky i přes její zamítavý postoj,“ uvedla policejní mluvčí Lucie Konečná.  

Neshody nakonec skutečně skončili fyzickým napadením současného přítele její expřítelkyně. To byla ta chvíle, kdy se žena vše rozhodla oznámit na policii. Doslova uvedla, že má strach o jeho život a zdraví. A nejen jeho, ale i jejich syna.  

„Agresor své výhružky podpořil i tím, že si najmul dva muže, kteří měli poškozeného fyzicky napadnout. Za to jim slíbil finanční odměnu a také pervitin,“ uvedla Konečná. K samotnému útoku mělo dojít u jejich bydliště. Místo několik dní tajně sledovali a útok připravovali.  

K samotnému útoku došlo nad ránem. Oba muži měli masku na obličeji, napadeného svalili na zem, začali do něj kopat a minimálně šestnáctkrát ho udeřili baseballovou pálkou. „Agresoři byli v těchto dnech rovněž obvinění ze zločinu těžkého ublížení na zdraví ukončeného ve stádiu pokusu, za což v případě prokázání viny hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi,“ uzavírá policejní mluvčí.  

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky policie, ex, přítelkyně, bývalá, žárlivost, agrese, napadení, dítě, Náchodsko, obvinění, krimi, nenávist, útok, okres Náchod, Lucie Konečná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Expřítel najal dva muže, aby zbili současného partnera jeho bývalé přítelkyně. Hrozí mu deset let  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.