Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Během víkendu teploty překonají dvacítku. Počasí v hradeckém kraji pokazí přeháňky

Během nadcházejícího víkendu nás v hradeckém kraji čeká relativně příjemné počasí. Teploty se budou nejčastěji držet kolem 20 stupňů Celsia. Dešťové přeháňky dorazí jen ojediněle. Další výrazné oteplení na východě Čech očekáváme v příštím týdnu.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně oblačno až polojasno. „Odpoledne se přidají přeháňky nebo bouřky,“ uvedl na webu meteorologů Jaroslav Tuček. I přesto se teploty dostanou až mezi 19 a 22 stupňů Celsia.  

Podobné počasí nás bude čekat i o nadcházejícím víkendu. Během soboty bude oblačno až polojasno, přes den ojediněle přeháňky. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat nejčastěji mezi 16 až 20 stupni Celsia. 

Neděle pak bude vypadat doslova jako přes kopírák. Se skoro jasnou nebo polojasnou oblohou se přeháňky objeví jen ojediněle. Teploty navíc překročí hranici 20 stupňů. V maximech se podaří naměřit 21 stupňů Celsia.  

Z dlouhodobé předpovědi je patrné, že do Královéhradeckého kraje po víkendu dorazí pravé letní počasí. Průměrné denní teploty mají stoupat. V pátek pak můžeme naměřit až 26 stupňů Celsia. Noční teploty však zůstanou na podobných hodnotách jako do teď. Nejčastěji budeme měřit něco kolem tří stupňů nad nulou. Mrznout už nebude. 

Ohodnoť článek

Foto Kampen/Nederland | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky počasí, předpověď, víkend, meteorologové, Královéhradecký, kraj, přeháňky, teploty, ČHMU, Královéhradecký kraj, stupeň Celsia, Česko, Jaroslav Tuček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během víkendu teploty překonají dvacítku. Počasí v hradeckém kraji pokazí přeháňky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.